Kedves Látogató!

Köszöntünk A Petró kerékpárszerviz és bolt honlapján.

Történetünk 1994-re nyúlik vissza, mikor távközlés technikai műszerész munkám mellett másodállásként megnyitottam kerékpár szervizemet. 1996 és 2002 között csak a szervizzel foglalkoztam, majd egy kis időre más irányba vitt az utam, de szabadidőmben mindvégig vállaltam biciklik javítását és építését. 2009-re a hobbiból szenvedély és hivatás vált így azóta teljes állásban állunk vevőink rendelkezésére a Balaton déli partján, Zamárdiban. Szaktudásunk sokrétű, köszönhető ez kerékpárversenyzői, szakmai és műszerész múltunknak egyaránt. Mivel a kerékpározás egyre népszerűbbé vált az elmúlt években és munkánkra egyre nagyobb igény van, ezért folyamatosan bővítjük szervizünket és annak kínálatát. 2017-re elkészült kerékpár bemutató termünk is.

Egyéni igények alapján építünk mountain bike-ot, trekking kerékpárt, országúti kerékpárt, városi kerékpárt vagy bármit, ami két vagy három keréken gurul 🙂

Számunkra nincs lehetetlen, így bármilyen kerékpárra vagy javításra is van szükséged nálunk jó helyen jársz. Mindig jókedvű, humoros és szakértő csapatunk nagy örömmel segít Neked mindenben.

Értékesítünk új és használt bicikliket felnőttek és gyerekek számára egyaránt.

A kerékpáron található összes alkatrész szervizelését vállaljuk, pld. teleszkópok szervizelése, hidraulikus fékek szervizelése, kerék centrírozás, kerék fűzés, váltórendszer beállítás vagy csere, komplett nagyszervizek, defekt javítás, stb.

A legújabb trendnek megfelelően elektromos kerékpárok szervizelését is vállaljuk.

Ha javítani kell a bringádat, vagy ha új/használt kerékpárt szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal!

Laci és Robi